Ιδέες για δώρα σε βαφτίσεις!

person Από : ETOY.GR Στις:

Τώρα το καλοκαίρι οι περισσότεροι παίρνουν την απόφαση να βαφτίσουν το παιδί τους. Είστε λοιπόν καλεσμένοι σε μία βάφτιση και αναρωτιέστε ποιο θα είναι το δώρο σας στο νεοφώτιστο. Θέλετε να είναι βολικό, πρακτικό, πρωτότυπο, χειροποίητο, συναισθηματικό. Οποία και αν είναι τα κριτήρια για το δώρο σας ας δούμε μερικές επιλογές.

Ρούχα και παπούτσια : οι δυο πιο συχνές επιλογές δώρου σε βαφτίσεις. Χρήσιμα και εύκολα στην επιλογή τους. Το πιο συχνό λάθος μας όμως είναι το νούμερο. Θα είναι όντως χρήσιμα δώρα αν επιλέξετε το νούμερο για μεγαλύτερη ηλικία. Σε αυτή την ηλικία μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που οι ανάγκες συνεχώς αλλάζουν. Θα σας ευγνωμονούν αργότερα για την αγορά σας.

Σεντόνια, κουβέρτες και πάπλωμα : Όσα και αν έχει μία οικογένεια για την κούνια του μωρού τους ,πάντα θα είναι χρήσιμα. Συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή την ομάδα δώρου και τις πετσέτες – μπουρνούζι.  Αν είστε λίγο πιο συναισθηματικοί χαρακτήρες μπορείτε πάνω σε αυτά να κεντήσετε το αρχικό ή το όνομα του μωρού. Αυτόματα γίνεται πιο προσωπικό.

Βιβλία : Ένα βιβλίο πάντα είναι χρήσιμο δώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα βιβλίο σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού, όπως ένα πάνινο βιβλίο για μωρά ή ακόμα και τους μύθους του Αισώπου για αργότερα. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και μία εγκυκλοπαίδεια για μωρά που θα βοηθήσει τους γονείς σε πάρα πολλά θέματα, όπως χαρακτηριστικά ηλικίας ή διάφορες ασθένειες.

Ποδήλατο: Ένα ποδήλατο ή τρίτροχο ή πατίνι για όταν θα μεγαλώσει το παιδί θα είναι ένα δώρο που αρχικά θα μπει στην αποθήκη, ύστερα όμως θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο παιδί. Θα έρθει η στιγμή που το μωρο θα περπατήσει και ξεκινά να βρίσκει τις ισορροπίες του, εκεί το δώρο σας θα είναι απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας του.

Παιχνίδια: όπως τα ρούχα έτσι και τα παιχνίδια συχνά επιλέγονται για δώρα. Επιλέγετε παιχνίδια με ευρύ φάσμα ηλικίας έτσι ώστε να μπορεί να το ευχαριστηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παιχνίδια εκπαιδευτικά που θα προσφέρουν ποικίλα ερεθίσματα και θα εξελίξουν τα μικρά http://etoy.gr/βρεφικά-bebe-196.

Μπορείτε ωστόσο να δανειστείτε κάποιες φωτογραφίες του μικρού ή της μικρής που βαφτίζεται και με την τεχνική του ντεκουπαζ να φτιάξετε ένα κουτί αναμνηστικών (με τις φωτογραφίες του στο εξωτερικό μέρος του κουτιού).

Ένα δώρο όμως δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβό , μπορεί να είναι ένα cd με διάφορα είδη μουσικής , μια κουδουνίστρα, μία χειροποίητη κατασκευή (όπως ένα κουτί γεμάτο με αυτοσχέδια μουσικά όργανα ή ένα αυτοσχέδιο mobile ).

Επιπλέον δεν είναι ντροπή να ρωτήσετε τους γονείς για τυχόν ανάγκες του μωρού . Τέλος να θυμάστε πως τα κοσμήματα σε αυτή την ηλικία , όπως μία ταυτότητα ή ένα γούρι είναι γλυκά και συναισθηματικά αλλά συνήθως δεν χρησιμοποιούνται.

Ότι και αν επιλέξετε σημασία και αξία έχει η παρουσία σας στη βάφτιση!!!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού